Kerkoni Zotin ndersa mund te gjendet,
e thirrni ndersa eshte afer. - Isaia 55:6

Me Kontakto


Kemi deshire te degjojme prej jush!

Ju lutem plotesoni kete formular dhe klikoni "Dergoje." Ne do te pergjigjemi sa me shpejt te jete e mundur!


Bible Search

Search the BibleBibleGateway.com

Google+ Web Search

Quote of the Day

Quote of the Day

Site Clock

Super Share

Share on Facebook