Kerkoni Zotin ndersa mund te gjendet,
e thirrni ndersa eshte afer. - Isaia 55:6


Korruptimi i plote i njeriut! Njerezit lindin dhe jane te keqinj!

 

Ti je duke shkuar drejt nje perplasje me Zotin e Drejtesise

 

 

 Zemerimi i Zotit eshte kunder mekatarit

 

 

Ferri eshte i nevojshem!

 

Ndryshimi midis Feve te Botes dhe Besimit Ungjillor te Krishtere

 

 

Ungjilli eshte Gjithcka!

 

 

Cfare ndodhi me te vertete ne Kryq?

 


Pasioni per ZotinA je i veshur me fuqi nga Lart?

 

 

Skllaveria e Kerkimit te Lavdise te Njerzve

 

Tregmi i zemres dhe idhujve te njeriut


 

Bible Search

Search the BibleBibleGateway.com

Google+ Web Search

Quote of the Day

Quote of the Day

Site Clock

Super Share

Share on Facebook