Kerkoni Zotin ndersa mund te gjendet,
e thirrni ndersa eshte afer. - Isaia 55:6

Forumi

Post Reply
Forum Home > Teologji > "Lutja e Shpetimit"ose "Lutja e mekatareve" - A eshte Biblike?

Lajmi i Mire
Site Owner
Posts: 6

Une vete dhe pothuajse te gjithe besimtaret ne kishat Ungjillore ne Shqiperi, Amerike dhe ne shume vende te tjera kane bere ate qe quhet "Lutja e Shpetimit"


Por a eshte biblike ajo?


Cfare predikonte Gjoni Pagezori?


Cfare Predikonte Jezusi?


Cfare predikuan Apostujt?


Cfare predikuan Eterit e kishes?Ata asnjehere nuk ju thane njerezve: nese ju doni te shpetoheni thjesht beni kete lutje te vogel ose perserite pas meje dhe me patjeter qe do te shpetohesh. Jezusi do te vije ne zemren tende.


Jo, ata nuk e thane asnjehere kete


Ata predikuan dhe vetem predikuan kete:


Pendohuni dhe besoni ne Jezus Krishtin,


dhe nuk thane ndonje lutje magjikeNjerezit nuk shpetohen nga ajo lutje qe eshte bere para disa vitesh

Nese disa jane shpetuar kur e kane bere ate lutje, nuk ka qene per shkak te vete lutjes, por ishte hiri i Perendise qe i shpetoi


Sot shikojme shume e shume persona qe e kane bere ate lutje dhe prape jetojne si bota, ecin si bota, dhe nuk jane aspak te transformuar nga Fryma e Shenjte.Per me shume:


http://www.youtube.com/watch?v=cncEhCvrVgQ

October 24, 2010 at 1:13 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.